Home - Tickets - Artist - Location

Robin 'Jaydee' Albers (First Impression/Streamin' Records)

Vroeger in de jaren 80 en 90 was hij o.a. een populaire DJ bij de AVRO op Radio 3 die destijds al veel aandacht schonk aan het fenomeen dance in zijn radioshow's , een tijd waar Rock en Pop nog de dienst uitmaakte had hij op maandagmiddag een blokje van een kwartier waar een gast dj dan wat megagerse danceplaatjes aan elkaar mocht mixen. (Freak als ik was , was dat wel vaak het moment dat ik eigenlijk nog op school moest zijn maar naast mijn echte migraine was ik dan soms ook weleens thuis met wat minder echte migraine om alles te kunnen horen. Dat spijbelen heeft er enigzins toch wel uit eindelijk toe geleid dat we nu beste maatjes geworden zijn en hij nog regelmatig plaatjes van me uit brengt en we elkaar op het veld nog vaak zien) Met zijn show For Those Who Like To Groove op zaterdagavond op radio 3 ging het pas echt helemaal los. House was een nieuwe en blijvende vooral feestelijke dans stroming waar Robin wederom zijn tijd ver vooruit was. Alle grondleggers van weleer passeerde al mixend de revue in een tijd waar je maar al te vaak nog vreemd door de massa werd aan gekeken naar die nwe dreunde 909 kick door je donder als de hartslag van je moeder, en velen van hen treden sindsdien nog steeds landelijk op! (Thanks Robin!!) Ook is Robin niet geheel onbekend (zachtjes uit gedrukt) van zijn house hit Plastic Dreams die wereldwijd makkelijk de top 10 bestormde in alle charts zoniet in vele landen zelfs een nr 1 notering behaalde. Het was duidelijk, House Music was here to stay for ever!! Nog steeds een wereldplaat [youtube] Zeer vereerd ben ik dan ook dat deze legendarische DJ in zijn nog steeds drukke agenda op mijn feestje acte de presence wil komen geven.


Lucien Foort (Melody Paradise productions)

Lucien is naast een begaafd en zeer geroutineerd musicus /producer vooral ook een bekende House DJ maar ook een talentvol en gepassioneerd radio DJ (radio 3 , Fresh FM etc) waarbij de actuele & historische in's & out's van de scene worden besproken. In de House scene is hij vooral begonnen als dè vocalist/rapper achter de megahits van Quadraphonia [youtube] maar daar is het duidelijk niet bij gebleven , het House virus kruipt nog altijd even vrolijk door zijn bloed. Nog dagelijks treed hij op als DJ maar ook is hij regelmatig te vinden op het podium met alleen maar analoge synths en drumcomputers (no laptops aloud is dan zijn devies) temidden van grote namen op de betere podia. Iedereen die Lucien weleens heeft horen draaien weet dat hij de tent laat rocken als geen ander. Van echte House grooves tot Techno met lef, niets is hem wereld vreemd en dat laat hij je enthausiast voelen met zijn performance's. Daarom heel erg fijn dat hij bij dit feestje ook wil zijn!


Mark van Dale (Turbulentie/Havenstad radio/RTV Rijnmond)

Mark is bij velen nog wel bekend van het zeer fameuze dance programma Turbulentie wat stamt van begin jaren 90 en presenteerde dat samen met rotterdams collega Erwin van der Bliek. Een mix van gezellig grapjes maken en serieus aandacht schenken aan alle nieuwigheden op House muziek gebeuren en bij behorende feest agenda doet hij nog steeds met veel passie en plezier. Naast dat de show gewoon zo'n beetje bij je opvoeding hoort als Rotterdammer kun je bv ook vaak kans maken op gratis entree kaartjes voor tal van feesten en ben je pas echt een lucky bastard als je ook eens als gast dj mag optreden in 1 van zijn show's!! Maar ook op menig event is hij als House DJ nog steeds te vinden als DJ en danceguru. Wat natuurlijk ook vooral komt door zijn mega hit Water Verve !! [youtube] en vele vele andere platen. Gers dat ook hij ons wil komen entertainen met die lekkere maar vooral ook dansbare deuntjes van nu en weleer!


Ferry Salee aka Gizmo (Combined Forces, ID&T, Arcade, ZYX)

Ferry Salee beter bekend als Gizmo stond begin jaren 90 al op de grootste feesten en was hij ook regelmatig achter de draaitafels van Parkzicht in Rotterdam te vinden tot in de late uurtjes. Ook maakte hij al meer dan honderd platen onder verschillende namen met grootheden als natuurlijk Darkraver ,Buzz Fuzz , The Prophet [youtube] maar bijvoorbeeld ook met Eric Nouhan en DJ Jurgen [youtube] Hij is natuurlijk best wel bekend van het hardere werk maar verwacht van deze man ook èchte House Classics & Oldschool van weleer zoals we dat vooral in Rotterdam graag horen. Gelukkig heeft hij in zijn nog altijd zeer drukke draaischema voor ons ook nog een gaatje gevonden om er deze happening zijn ruim aanwezige kennis en smaak op ons los te laten.


TFX (aka Atlantic Ocean aka Dave Leatherman)

Rene van der Weijde , ook iemand van het 1ste House uur en nog steeds met een drukke agenda onderweg van lokale festivals & clubs naar Ibiza en weer terug. Niet zo vreemd als je iemand bent achter de megahit Atlantic Ocean - The Waterfall !! [youtube] Tot de dag van vandaag brengt hij nog op zeer succesvolle wijze de lekkerste danceplaatjes uit met hoge lijst noteringen op portals als Beatport en Traxsource. Als een zeer geroutineerde dance specialist weet hij het publiek overal altijd weer te vermaken met zijn platenkeus en eigen werk en ben daarom ook zeer verheugd dat hij ons muzikaal wil komen vermaken!


© Copyright 2018 www.electronix.nl